Antena 3 CNN Actualitate Inedit Pisica își petrecea toată ziua în preajma bătrânului suferind de Alzheimer, iar sacrificiul ei a impresionat o lume întreagă (FOTO)

Pisica își petrecea toată ziua în preajma bătrânului suferind de Alzheimer, iar sacrificiul ei a impresionat o lume întreagă (FOTO)

Pisica își petrecea toată ziua în preajma bătrânului suferind de Alzheimer și, deși sunt zile mult mai dificile, animalul rămânea constant la căpătâiui omului iubit.

Pisica își petrecea toată ziua în preajma bătrânului suferind de Alzheimer, iar sacrificiul ei a impresionat o lume întreagă (FOTO)
17 Feb 2020   •   18:49

Bob este un veterinar pensionar, așa că s-a simțit mereu bine în preajma animalelor. După ce a fost diagnosticat cu Alzheimer în 2009, viața a devenit o luptă și îi era din ce în ce mai greu să găsească liniștea în lucrurile care altădată îi aducea fericirea.

Singura excepție este pisica lui Mooshu. Animalul extrem de social și afecțios a intrat în familie în 2013, când Bob se lupta deja cu boala, însă felina a realizat imediat câtă nevoie are bărbatul de ea, așa că și-a ales imediat centrul de interes. 

„Bob tot îl cerea în brațe pe Mooshu, așa că eu tot îl aduceam. Acum este mereu acolo și doarme în brațale sale noaptea”, a declarat soția bărbatului, Patricia Wright.

Deși cuplu mai are o pisică, Norman, dintr-un motiv anume doar Mooshu este atașat atât de mult de tăticul său. „Cred că el știe că tăticul lui are acum mai multă nevoie de el ca niciodată. Când Bob face duș, pisica miaună și se gudură pe lângă el ca să se asigure că e bine”.

 

×
Subiecte în articol: pisica fidela
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close