Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Bagă, fata mea, bagă!" | O pisică neagră a mâncat puiul dintr-o vitrină frigorifică, în văzul clienților unui supermarket din București

"Bagă, fata mea, bagă!" | O pisică neagră a mâncat puiul dintr-o vitrină frigorifică, în văzul clienților unui supermarket din București

Clienții unui supermarket din București au avut parte de o imagine inedită și, în același timp, alarmantă pentru condiția igienico-sanitară a unității comerciale respective.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2023   •   14:33

O pisică a pătruns în vitrina frigorifică din incinta supermarketului și a început să se ospăteze dintr-un pui expus la vânzare.

Scena a fost filmată de un client iar înregistrarea a reținut și comentariile cameramanului amator.

"Ia uite, mă...Bagă, fata mea, bagă", se aude vocea de bărbat, în timp ce animalul, cu blană neagră precum cărbunele, se ospătează netulburat.

Citește și: Cea mai mare felină a Europei a fost surprinsă la plimbare prin Munții Făgăraș

Cel care filmează execută o panoramare la dreapta care surprinde o femeie ce se deplasează chiar spre vitrina frigorifică cu pisică inclusă.

"Ce faci, mami?", spune femeia, într-o evidentă empatie cu felina de mici dimensiuni.

Filmarea, care durează doar câteva secunde, nu lasă să se vadă cum au reacționat responsabilii magazinului.

Antena 3 CNN menționează că aceștia nu au venit cu niciun punct de vedere până la difuzarea acestui material, deși ar fi interesant de aflat, cel puțin, ce s-a întâmplat cu produsele din vitrină după vizita pisicii.

O altă întrebare e ce s-a întâmplat cu pisica după ce a mâncat puiul.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close