Antena 3 CNN Actualitate Inedit Imagini emoționante distribuite de Poliția Română. Se aude un singur cuvânt: "Iartă-mă!"

Imagini emoționante distribuite de Poliția Română. Se aude un singur cuvânt: "Iartă-mă!"

Poliția Română lansează un clip emoționant pentru prevenirea abandonului animalelor de companie.

Imagini emoționante distribuite de Poliția Română. Se aude un singur cuvânt: "Iartă-mă!"
Sursa foto: Poliția Română/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   22:15

Poliția Română a surprins cu un material video inedit și emoționant, cu scopul de a sensibiliza privitorii în legătură cu abandonul animalelor de companie. Clipul, care durează aproximativ un minut, transmite un mesaj puternic prin intermediul unui singur cuvânt: "iartă-mă".

În acest material, Poliția Română își propune să atragă atenția asupra suferinței și sentimentelor de neliniște și abandon pe care le resimt animalele de companie atunci când sunt lăsate în voia sorții de către stăpânii lor. 

Poliția Română a distribuit marți pe pagina sa de Facebook un material video, parte a unei campanii inițiate de IPJ Argeș în colaborare cu asociația Eduxanima și Peta Germania, privind abandonul animalelor de companie.

Imposibil să nu te miște acest material! Iubește-ti partenerul necuvântător și tratează-l cu respect! ? ? ? Dacă el nu te abandonează, nu o face nici tu! #PolițiaRomână

Publicată de Poliția Română pe Marţi, 9 aprilie 2024

"Imposibil să nu te miște acest material! Iubește-ti partenerul necuvântător și tratează-l cu respect! Dacă el nu te abandonează, nu o face nici tu!", scriu cei de la poliție în descrierea materialului video.

"Animalul tău nu te-ar abandona niciodată. Nu o face nici tu", se arată în finalul materialului.
 

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close