Antena 3 CNN Actualitate Inedit Polițist buzunărit de un hoț, în Prahova. Agentul nici nu și-a dat seama când a rămas fără pachetul de țigări

Polițist buzunărit de un hoț, în Prahova. Agentul nici nu și-a dat seama când a rămas fără pachetul de țigări

Polițist buzunărit de un hoț, în Prahova. Agentul nici nu și-a dat seama când a rămas fără pachetul de țigări
Sursa foto: Foto captura video
05 Noi 2019   •   09:57

Un bărbat a dat dovadă de un tupeu incredibil după ce i-a furat unui polițist țigările din buzunar. Incidentul s-a petrecut în timp ce polițistul scria un proces verbal, iar bărbatul care a furat țigările le-a împărțit apoi cu cei din jur. Întreaga scenă a fost filmată, scrie ziarulincomod.ro.

Poliția Prahova a transmis marți dimineață, 5 noiembrie, că a fost deschis dosar penal pentru furt calificat, dar și că Biroul Control Intern efectuează verificări cu privire la modul în care polițiștii au intervenit.

”Este vorba despre intervenția unui echipaj de poliție la un eveniment sesizat prin Dispeceratul 112, în seara zilei de 3 noiembrie. În urma vizionării imaginilor, ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras din buzunarul unui polițist un pachet de țigări, fiind efectuate cercetări pentru furt calificat. De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus verificări cu privire la modul de intervenție al polițiștilor la eveniment, prin intermediul Biroului Control Intern, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecință”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Prahova.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close