Antena 3 CNN Actualitate Inedit Polițiștii au postat o fotografie cu o femeie care spală geamul. Motivul terifiant din spatele imaginii

Polițiștii au postat o fotografie cu o femeie care spală geamul. Motivul terifiant din spatele imaginii

Polițiștii au postat o fotografie cu o femeie care spală geamul. Motivul terifiant din spatele imaginii
15 Noi 2018   •   16:53

La prima vedere ar putea părea o fotografie banală cu o femeie care spală geamul, dar în realitate, în spatele imaginii, se află un motiv terifiant.

Poliţiştii din Marea Britanie trag un semnal de alarmă! Aceştia au postat, recent, o fotografie în care se vede o femeie care spală geamul unei case. Nimic ieşit din comun, până aici!

În realitate, însă, fotografia ascunde un detaliu înfiorător: femeia care face curăţenie nu a mai fost văzută NICIODATĂ de vecini, „în carne şi oase”. Afară. Ancheta ulterioară a scos la iveală faptul că aceasta era ţinută sclavă în apartament, unde era obligată, zilnic, să trudească după „stăpânii” săi.

„Aţi văzut vreodată pe cineva la geam? Cineva care nu a mai ieşit din casă? Cineva care tot timpul face curăţenie? Aveţi grijă, poate fi vorba despre un caz de sclavie domestică! Multe victime nici măcar nu-şi dau seama că sunt exploatate. Voi trebuie să fiţi vocea lor!”, au scris poliţiştii, în dreptul fotografiei, scrie BBC.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close