Antena 3 CNN Actualitate Inedit Polițiștii de frontieră din Arad au crezut că nu văd bine, când au văzut ce ieșea de sub fusta unei femei

Polițiștii de frontieră din Arad au crezut că nu văd bine, când au văzut ce ieșea de sub fusta unei femei

Polițiștii de frontieră din Arad au crezut că nu văd bine, când au văzut ce ieșea de sub fusta unei femei
Sursa foto: Foto: facebook/Politia de Frontiera
24 Iun 2019   •   14:26

O femeie de 34 de ani din Prahova a fost prinsă, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, încercând să-şi scoată băieţelul de zece ani din ţară ascuns sub rochia sa.

Conform unui comunicat de presă remis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad, femeia s-a prezentat la graniţă călătorind ca pasager într-un autoturism înmatriculat în ţara noastră.

"În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit, ascuns sub rochia femeii, un copil. În urma verificărilor s-a stabilit că minorul este cetăţean român, în vârstă de 10 de ani şi este fiul femeii", a precizat Poliţia de Frontieră Arad în comunicat.

La cercetări, femeia, în vârstă de 34 de ani, a declarat că abia pe drum a observat că paşaportul copilului este expirat, astfel că a hotărât, împreună cu şoferul, să-l ascundă pe băiat pentru a-l scoate din ţară.

Călătoria celor trei a fost întreruptă de autorităţi, iar cei doi adulţi implicaţi sunt cercetaţi pentru participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În cursul anului 2018, poliţiştii de frontieră români au fost nevoiţi să întrerupă călătoria a aproximativ 2.400 de minori, pentru că părinţii/însoţitorii nu deţineau documentele necesare pentru a călători în afara ţării.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close