Polițistul a văzut o mașină abandonată și s-a dus direct spre ea. Când a văzut ce se afla pe bancheta din spate, a încremenit. A pus mâna imediat pe telefon (FOTO)

19 Mar 2018   •   16:00
Polițistul a văzut o mașină abandonată și s-a dus direct spre ea. Când a văzut ce se afla pe bancheta din spate, a încremenit. A pus mâna imediat pe telefon (FOTO) Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

Abia absolvise Academia de Poliție și se afla în patrulare. Pe la 2:30 dimineața, polițistul a dat peste o mașină abandonată și s-a apropiat.

Când a văzut ce se afla pe bancheta din spate, a încremenit. Nu a stat pe gânduri și a dat imediat un telefon. Toți au rămas fără cuvinte când au aflat ce se întâmplase.

Mai precis, în autoturism pe scaunele din față se aflau doi adulți. În schimb pe bancheta din spate erau doi copii. Bărbatul i-a povestit ofițerului Leonardo Almeida din Boston că mama lui a vândut recent casa în care locuiau, iar ei nu aveau nici bani și nici un alt loc în care să doarmă.

Polițistul nu a stat pe gânduri și a sunat la un hotel, unde a întrebat de o cameră liberă. A plătit pentru ea 190 de dolari din propriul buzunar, pentru a fi siguri că oamenii vor avea unde să doarmă, scrie Fox News.

 

 

Parteneri
x close