Antena 3 CNN Actualitate Inedit Postare inedită a MAI înaintea festivalului Electric Castle. Cum să faci PR la o instituție publică

Postare inedită a MAI înaintea festivalului Electric Castle. Cum să faci PR la o instituție publică

Postare inedită a MAI înaintea festivalului Electric Castle. Cum să faci PR la o instituție publică
19 Iul 2018   •   11:30

Postare inedită a Ministerului Afacerilor Interne pe Facebook, înaintea festivalului Electric Castle. Oamenii legii s-au fotografiat cu cizmele din dotare şi au scris pe Facebook că sunt pregătiţi de festivalul unde ploaia a devenit marcă înregistrată.

Aceştia adaugă că principalul avantaj este faptul că se poate dansa în ploaie, dar cei care răcesc trebuie să aibă grijă la ce „pastile" iau.

În acest weekend, pe domeniul Castelului Bonţida din Cluj sunt asteptaţi peste 100.000 de oameni la festivalul de muzică electronică.

Cu adevărat o mișcare excelentă de PR nu este neapărat postarea în sine, ci răspunsurile administratorilor paginii la postările utilizatorilor Facebook.

”Voi aveti doar cizme verzi si noi niste verde ...atunci când eu vand pastile voi dormiti in ghete.Amin” le scrie un tânăr bucureștean. Replica nu s-a lăsat prea mult așteptată și a strâns sute de aprecieri: 

”Dacă ați vrut să scrieți o poezie, mai încercați. Dacă este autodenunț, l-am luat în calcul.Să ne vedem cu bine! Amin!”

 

×
Subiecte în articol: MAI Facebook
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close