Antena 3 CNN Actualitate Inedit Povestea bărbatului care i-a cumpărat o cafea unui necunoscut şi, fără să ştie, i-a salvat viaţa

Povestea bărbatului care i-a cumpărat o cafea unui necunoscut şi, fără să ştie, i-a salvat viaţa

Povestea bărbatului care i-a cumpărat o cafea unui necunoscut şi, fără să ştie, i-a salvat viaţa
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Dec 2017   •   13:45

Glen Oliver merge în fiecare dimineaţă la cafeneaua pe care o are în drumul său spre serviciu. Bărbatul plăteşte mereu o cafea în plus, pe care angajaţii localului să le-o ofere gratuit cuiva, pe parcursul zilei.

Într-o zi obişnuită, când citea ziarul local, Glen a dat peste un anunţ care îi era adresat. „Pentru necunoscutul care mi-a plătit cafeaua şi mi-a urat să am o zi minunată“, aşa începea anunţul.

„Vreau să ştii că prin gestul tău mic, dar foarte frumos, mi-ai salvat viaţa. Am doar 30 de ani, dar eram pe punctul de a mă sinucide într-o dimineaţă, când am intrat în cafenea şi m-am aşezat la rând. După ce am comandat cafeaua şi angajatul cafenelei mi-a spus că nu trebuie să o plătesc, că este deja plătită de un anonim, şi după ce mi-a mai urat şi << O zi minunată >> am ştiut că acela este un semn de la Dumnezeu. Am ştiut că e o prostie să mă gândesc să-mi iau viaţa… Tu m-ai salvat!“, potrivit cbn.com.

Acela a fost momentul în care Glen şi-a dat seama de importanţa gestului său banal.

 

×
Subiecte în articol: cafea viaţa salvat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close