Antena 3 CNN Actualitate Inedit Povestea bătrânei care mănâncă o dată pe zi, dar a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Povestea bătrânei care mănâncă o dată pe zi, dar a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Povestea bătrânei care mănâncă o dată pe zi, dar a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Sursa foto: Foto: freeimages.com/Julia Freeman-Woolpert
16 Oct 2017   •   08:43

Gherghina Vasilescu, din Saelele, Teleorman, are 93 de ani şi o pensie de 500 de lei. Femeia a strâns bănuţ cu bănuţ 10.000 de lei pentru a-i dona Catedralei Mântuirii Neamului.

Femeia nu s-a căsătorit niciodată şi a trăit mereu „cum a dat Dumnezeu”: „Am 93 de ani. M-am născut şi am trăit toată viaţa în satul acesta. Nu am fost niciodată căsătorită. Am vieţuit cum a dat Dumnezeu. M-am ocupat cu gospodăria, cu agricultura”, a declarat ea, potrivit ziarullumina.ro.

“Toată viaţa cel mai mult mi-a plăcut să fiu liberă şi să-mi ajute Dumnezeu să fac voia Lui. Să-mi dea putere până la sfârşit să fiu lângă El. Când Îl simt aproape sunt fericită. Şi pentru asta sunt mulţumită. Când eram copil, protejată de părinţi, mergeam la biserică. Aşa am dobândit dragoste de Domnul. Mi-au plăcut slujbele şi le-am prins în sufletul meu”, a mai spus femeia.

Bătrâna Gherghina a vrut să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru toate darurile şi a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mânturii Neamului.

 

×
Subiecte în articol: Catedrala Mantuirii Neamului Teleorman
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close