Antena 3 CNN Actualitate Inedit Povestea emoţionantă a unei fete forțată de părinți să ducă o viaţă de băiat. „Dacă și-ar da seama că...” - VIDEO

Povestea emoţionantă a unei fete forțată de părinți să ducă o viaţă de băiat. „Dacă și-ar da seama că...” - VIDEO

Povestea emoţionantă a unei fete forțată de părinți să ducă o viaţă de băiat. „Dacă și-ar da seama că...” - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
24 Apr 2018   •   15:52

În Afganistan, presiunea asupra familiilor de a da naştere unor băieţi are rezultate cutremurătoare. Iar Sitara Wafadar este un astfel de exemplu.

Fata afgană trăiește deghizată într-un băiat de mai bine de un deceniu, forțată de părinții săi să fie „fiul” pe care aceștia nu l-au putut avea niciodată. 

Tânăra mai are cinci surori și a acceptat să trăiască precum un bărbat, pentru a câștiga un ban în plus.

„Nu mă consider niciodată o fată”, spune fata care lucrează împreună cu tatăl ei la o fabrică de cărămidă, timp de șase zile pe săptămână. 

Tatăl ei o consideră fiul său cel mare pe care niciodată nu l-a putut avea. Și din cauza acestor credințe, Sitara își permite să se comporte ca un bărbat, fără a i se reproșa nimic, deși dincolo de haine se ascunde o tânără frumoasă. 

„Când mă duc la lucru, majoritatea oamenilor nu-și dau seama că sunt fată”, spune Sitara, mândră că se poate bucura de privilegiile unui băiat. „Dacă și-ar da seama, aș avea probleme mari, ba chiar aș putea fi răpită”, a adăugat ea, potrivit ndtv.com.

×
Subiecte în articol: Afganistan
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close