Antena 3 CNN Actualitate Inedit Povestea extraordinară din spatele unei fotografii gasite în rămășițele World Trade Center. Cine apare în imagine - FOTO

Povestea extraordinară din spatele unei fotografii gasite în rămășițele World Trade Center. Cine apare în imagine - FOTO

Povestea extraordinară din spatele unei fotografii gasite în rămășițele World Trade Center. Cine apare în imagine - FOTO
12 Sep 2016   •   15:20

Dupa 15 ani de la cel mai sangeros atentat din istoria SUA, americanii inca traiesc teroarea acelei zile cumplite, care a schimbat lumea.

Misterul unei fotografii gasite in ramasitele de la Turnurile Gemene din New York a fost deslusit dupa mai bine de un deceniu de la atentate. Elizabeth Stringer Keefe a primit fotografia de la un amic care locuieste in New York. Poza este dintr-un album de nunta, in care apar mireasa, mirele si cativa apropiati, potrivit stirileprotv.ro.

"An de an, in ziua comemorarii atacurilor de la 11 septembrie, postez aceasta fotografie, in speranta ca il voi gasi pe cel care a pierdut-o si sa i-o inapoiez" a scris femeia pe Twitter.

Mesajul ei a devenit viral si utilizatorii s-au mobilizat si au redistribuit fotografia, pana cand cineva i-a scris ca stie cine este barbatul din spate, din imagine. "Stiu cine este barbatul din fotografie, suna-ma" a fost mesajul pe care femeia l-a primit de la Fred Mahe, anul trecut.

Fred Mahe nu doar ca stia cine sunt oamenii din fotografie, dar chiar el era barbatul din spate, conform Independent.

sursa: The Independent

Mahe, care lucra in Manhattatn in momentul in care au avut loc atentatele, isi lipise fotografia pe peretele de langa biroul sau. In poza apare alaturi de niste prieteni de ai sai care se casatorisera in martie 2001, in Colorado.

Mahe avea biroul in Turnul Sudic, chiar cu un etaj mai jos fata de cel in care a intrat avionul. Doar ca in acea zi se afla inca pe drum in momentul atentatului si a scapat. Urmatoarele 2 zile le-a petrecut la Zona Zero, ca voluntar, printre pompieri si alti voluntari, care incercau sa gaseasca supravietuitori printe ramasite.

 

×
Parteneri
Șeful Casei de Pensii pune punct speculaţiilor legate de banii seniorilor
x close