Antena 3 CNN Actualitate Inedit Povestea femeii care nu a facut sex timp de un an. Afla ce i s-a intamplat

Povestea femeii care nu a facut sex timp de un an. Afla ce i s-a intamplat

Povestea femeii care nu a facut sex timp de un an. Afla ce i s-a intamplat
10 Apr 2017   •   21:30

In seara de Sfantul Valentin, in 2015, suspina in cada plina cu apa fierbinte. Era trista pentru ca era singura, se intreba daca vreodata va cunoaste persoana potrivita si, in acelasi timp, tanjea dupa o legatura stransa cu persoana iubita.

In seara de Sfantul Valentin, in 2015, suspina in cada plina cu apa fierbinte. Era trista pentru ca era singura, se intreba daca vreodata va cunoaste persoana potrivita si, in acelasi timp, tanjea dupa o legatura stransa cu persoana iubita.  In seara de Sfantul Valentin, in 2015, suspina in cada plina cu apa fierbinte. Era trista pentru ca era singura, se intreba daca vreodata va cunoaste persoana potrivita si, in acelasi timp, tanjea dupa o legatura stransa cu persoana iubita.

De fapt, a realizat ea brusc, acea legatura la care visa cu ochii deschisi trebuia sa fie cu ea insasi. Pana atunci niciodata nu isi facuse timp pentru a se cunoaste si a se accepta ca fiinta sexuala. Si dupa o relatie dureroasa, plina de neimpliniri, a decis ca este momentul sa mediteze asupra acelei nevoi de o relatie intima profunda pe care incercase sa si-o implineasca prin sex. Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: femeie povestea an
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close