Antena 3 CNN Actualitate Inedit Povestea monstrului care a îngropat de vii 26 de copii. „Sunt bine, dar în măsura în care un om distrus poate să mai fie bine"

Povestea monstrului care a îngropat de vii 26 de copii. „Sunt bine, dar în măsura în care un om distrus poate să mai fie bine"

Frederick Woods a fost capul răpirii din Chowchilla, California, din anul 1976, când a îngropat de vii 26 de copii dar și șoferul microbuzului.

Povestea monstrului care a îngropat de vii 26 de copii. „Sunt bine, dar în măsura în care un om distrus poate să mai fie bine"
Sursa foto: sursa foto: A1
31 Ian 2020   •   18:28

Considerat unul dintre cel mai notoriu jaf din istoria Statelor Unite ale Americii, cei trei răpitori au fost condamnați la închisoare pe viață, însă doi dintre aceștia au fost eliberați pe cauțiuni în 2012, respectiv 2015. Capul răpirii, Woods a fost refuzat de 18 ori, iar acum, după mai bine de 40 de ani cere eliberea pe cauțiune.

Woods, acum în vârstă de 67 de ani, împreună cu cei doi frați ai săi, Richard și James Schoenfeld, au oprit în trafic un autobuz plini cu elevi, i-au plimbat timp de 18 ore, i-au sechestrat și îngropat de vii la patru metri sub pământ, într-o rulotă.
Cei trei răpitorii proveneau dintr-o familie înstărită, însă cereau o recompensă în valoare de cinci milioane de dolari pentru cei 27 de ostatici. Planul acestora era conceput pentru o perioadă de 18 luni, însă din cauza unui pui de somn, ostaticii au reușit să evadeze după 16 ore.

Pe 15 iulie 1976 un grup de 26 de elevi se întorceau dintr-o excursie de la o piscină locală, moment în care șoferul microbuzului, Frank Edward Ray, a fost blocat de un trei bărbați înarmați cu două mașini albe, în jurul orei 16:00.

Continuarea, pe A1.

×
Subiecte în articol: Frederick Woods
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close