Antena 3 CNN Actualitate Inedit Povestea puţin ştiută a reginelor romanţelor, Ioana Radu şi Mia Braia. Cum au ajuns să se duşmănească cele două surori

Povestea puţin ştiută a reginelor romanţelor, Ioana Radu şi Mia Braia. Cum au ajuns să se duşmănească cele două surori

Povestea puţin ştiută a reginelor romanţelor, Ioana Radu şi Mia Braia. Cum au ajuns să se duşmănească cele două surori
13 Iul 2018   •   23:01

Ioana Radu, pe numele adevărat Eugenia Braia, considerată regina romanţelor, a avut o soră la fel de celebră, Mia Braia. Pe cele două interprete le-a unit doar talentul muzical. În realitate, au fost toată viaţa rivale şi nu s-au înţeles niciodată.

Ioana Radu, regina romanţelor româneşti, a trăit în lumina reflectoarelor vreme de peste trei decenii. Sora ei, Mia Braia, înzestrată cu un talent muzical la fel de mare, a avut o carieră mult mai scurtă, din cauza unor interdicţii impuse de regimul comunist. Amândouă s-au remarcat pe scenă prin voci inconfundabile. Muzica şi legătura de rudenie au fost însă singurele lucruri pe care le-au avut în comun. În realitate cele două surori nu s-au înţeles niciodată şi după ce Eugenia Braia a ales numele de scenă Ioana Radu, foarte puţini au cunoscut legătura de rudenie dintre cele două. Rivalitatea surorilor a plecat de la concurenţa în carieră.

Continuarea, pe Adevărul.ro.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close