Antena 3 Actualitate Inedit Povestea unui cuplu care s-a întâlnit în timpul unui atac terorist: „Este uimitor cum prietenia noastră a pornit din ceva atât de teribil”

Povestea unui cuplu care s-a întâlnit în timpul unui atac terorist: „Este uimitor cum prietenia noastră a pornit din ceva atât de teribil”

25 Iul 2018   •   17:07
Povestea unui cuplu care s-a întâlnit în timpul unui atac terorist: „Este uimitor cum prietenia noastră a pornit din ceva atât de teribil”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Will se plimba pe Westminster Bridge din Londra, când o mașină l-a lovit din spate. Cristina mergea cu bicicleta pe podul Westminster când a auzit oameni strigând. Are pregătire medicală și s-a gândit că ar putea fi de ajutor.

Povestește că a ajuns la un tânăr întins pe carosabilul umed, cu un alt bărbat aplecat peste el.

„Este uimitor cum prietenia noastră a pornit din ceva atât de teribil. Noi doi nu ne-am fi întâlnit în mod obișnuit. Suntem de vârste diferite, avem profesii diferite și trăim și lucrăm în domenii diferite”, spune Will.

Un an mai târziu, cei doi sunt împreună. Will, are 25 de ani, iar Cristina, 34 de ani. El s-a născut și a crescut în Londra, în timp ce ea este din Portugalia, dar s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu 12 ani.

Will a fost luat la spital de ultima ambulanță, iar la o lună după atac, tânărul și-a verificat pagina de Facebook, unde a văzut mai mute mesje de la Cristina.

Will i-a răspuns imediat Cristinei și au stabilit să se întâlnească, iar de atunci au rămas împreună, potrivit BBC

×
Subiecte în articol: Londra cuplu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close