Antena 3 CNN Actualitate Inedit Povestea dramatică a unui influencer ajuns om al străzii din cauza pandemiei: ”Am mâncat din gunoi”

Povestea dramatică a unui influencer ajuns om al străzii din cauza pandemiei: ”Am mâncat din gunoi”

Joaquin Carmona, în vârstă de 40 de ani, era unul dintre influencerii apreciați din Spania, datorită postărilor sale despre atletism. Pandemia l-a trimis direct în stradă, fără acces la internet și privat de marea sa pasiune.

Povestea dramatică a unui influencer ajuns om al străzii din cauza pandemiei: ”Am mâncat din gunoi”
Sursa foto: Hepta
16 Iun 2020   •   21:22

Deși are doar 20.000 de urmăritori pe Twitter, Joaquin a fost remarcat în special de jurnaliștii din domeniul sportiv. Până să înceapă pandemia, influencerul încărca în fiecare zi imagini și clipuri din domeniul atletismului.

Pentru că nu a mai postat din 15 martie, mulți dintre fanii bărbatului s-au îngrijorat în legătură cu soarta sa, iar unii dintre ei chiar au crezut că cel pe care îl urmăresc a căzut victimă cumplitului virus.

Jurnaliștii de la sport.es i-au dat de urmă până la urmă. Ei l-au găsit pe Joaquin, pe străzile din Madrid, unde doarme pe o saltea.

Din cauza măsurilor impuse de starea de urgență în Spania, influencerul nu a mai putut să fie activ pe Twitter. Ultima sa postare a fost făcută dintr-o stație de metrou, de unde a fost evacuat de polițiști. Din acel moment, nu a mai avut acces la o conexiune de internet. ”Vreau să mă întorc pe Twitter, dar adevărul e că acum nu se poate”, le-a spus el jurnaliștilor spanioli.

Înainte de pandemie, Joaquin Carmona deținea un mic magazin de înghețată, pe care pandemia l-a închis. A trăit de pe o zi pe alta, apoi a ajuns în stradă: ”Am mâncat din gunoi. Până și salteaua pe care dorm e găsită pe stradă”, povestește influencerul despre perioada de la începutul crizei sanitare.

„Twitter-ul mă face să uit de toate acestea și îmi permite să scriu despre una dintre marile mele pasiuni, atletismul. Faptul că pe Twitter îi fac pe oameni să se simtă bine mă determină să cred că cel puțin fac ceva corect”, a spus Joaquin care duce dorul perioadei în care excela pe internet.

×
Subiecte în articol: Spania pandemie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close