Antena 3 CNN Actualitate Inedit Premieră mondială! O bunică de 67 de ani şi-a născut nepoata

Premieră mondială! O bunică de 67 de ani şi-a născut nepoata

Premieră mondială! O bunică de 67 de ani şi-a născut nepoata
09 Ian 2017   •   08:41

Medicina de reproducere asistată a înregistrat o nouă premieră mondială: o femeie de 67 de ani a fost mamă purtătoare pentru fiica ei în vârstă de 43 de ani, potrivit stiripesurse.ro.

Grecoaica Anastassia Ontou, mama-surogat, a născut prin cezariană, la 7 luni şi jumătate şi a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, dăruindu-i, astfel, fiicei sale “cel mai frumos cadou de Sărbători”. Practic, şi-a ajutat copilul să aibă un copil!


„Mă simt bunică, nu mă simt mamă”, a declarat Anastassia Ontou care a decis să poarte acest copil după ce fiica ei, diagnosticată cu o boală gravă, a încercat de nenumărate ori să devină mamă.

Prof. dr. Konstantinos Pantos, medicul care conduce clinica de fertilitate Genesis din Atena, a declarat că a avut rezerve personale în privinţa sarcinii, dar a fost şi o mare provocare ştiinţifică. Pentru această premieră a fost nevoie de un acord al judecătorilor. “Din cauza vârstei bunicii, a fost prima dată când s-a emis o astfel de hotărâre judecătoarească. Este o bunică eroină”, a spus doctorul Pantos.

×
Subiecte în articol: premiera medicina Grecia
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close