Antena 3 CNN Actualitate Inedit Președintele statului le cere femeilor să nu mai folosească uscătorul de păr, în plină criză energetică

Președintele statului le cere femeilor să nu mai folosească uscătorul de păr, în plină criză energetică

Președintele statului le cere femeilor să nu mai folosească uscătorul de păr, în plină criză energetică
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Apr 2016   •   11:16

Președintele Venezuelei le-a cerut femeilor să nu mai folosească uscătorul de păr, în contexul în care țara se confruntă cu o criză energetică de amploare.

Nicolas Maduro a semnat un decret prin care dă liber angajaților statului în zilele de vineri, pentru o perioadă de două luni, într-un efort pentru reducerea consumului de energie, scrie The Independent.

În plus, liderul Venezuelei le-a cerut oamenilor să facă tot ce pot pentru a economisi electricitate, cum ar fi să nu mai foloseasca aparate electronice și să seteze temperaturi mai ridicate la sistemul de aer condiționat.

Maduro s-a adresat în special femeilor, cărora le-a cerut să nu mai folosească uscătorul de păr.

"Mereu am fost de părere că o femeie arată mai bine când pur și simplu își trece degetele prin păr și îl lasă să se usuce natura. Este doar o idee pe care o am”, a spus Nicolas Maduro.

"Dacă președintele crede că va ajuta faptul că nu mai folosim uscătorul de păr, atunci înseamnă că problema este mult mai gravă decât se credea până acum”, spune un locuitor din Caracas.

×
Subiecte în articol: Venezuela Nicolas Maduro
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close