x close

Prezentatoarea TV tocmai ieșise din emisie, când a primit un telefon de la editorul său. Cineva observase un detaliu șocant la televizor (FOTO)

13 Noi 2019   •   15:08
Prezentatoarea TV tocmai ieșise din emisie, când a primit un telefon de la editorul său. Cineva observase un detaliu șocant la televizor (FOTO)  Galerie foto (1) Foto: 10 daily/channel 10

Prezentatoarea TV tocmai ieșise din emisie, când a primit un telefon de la producătorul său. Cineva observase un detaliu șocant la televizor și voia să o avertizeze. 

Antoinette Lattouf, care lucrează pentru Australia's Network 10, își terminase emisiunea, când a fost sunată de editorul său. I-a spus că vrea să discute cu ea despre un mesaj primit pe pagina de Facebook a emisiunii. 

Wendy McCoy din Werribee, Victoria, o telespectatoare a scris: „Antoinette Lattouf și-a făcut vreun consult la tiroidă? Nu sunt deșteaptă și nici nu glumesc, sunt îngrijorată de ce am văzut la TV astăzi?”.

A recunoscut că nu este doctor, dar a văcut o umflătură la gâtul prezentatoarei. „Îmi amintește de o prietenă. Eram ângrijorată și m-am gândit că ar trebui să spun cuiva”. 

Antoinette Lattouf a făcut analize și așa a aflat că are un chist mare, care trebuia operat. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati