Antena 3 CNN Actualitate Inedit Primăria Bistriţa face angajări. Se caută persoane calificate care să hrănească peştii din parc

Primăria Bistriţa face angajări. Se caută persoane calificate care să hrănească peştii din parc

Primăria Bistriţa face angajări. Se caută persoane calificate care să hrănească peştii din parc
Sursa foto: Foto: pixabay.com
01 Mai 2017   •   16:39

Primăria Bistriţa nu caută doar îngrijitor pentru singura veveriţă supravieţuitoare din parcul municipal, ci şi persoane calificate, care să hrănească peştii care populează iazul din acelaşi parc. Pentru acest serviciu, municipalitatea scoate din vistierie 2.300 de lei lunar, scrie adevarul.ro.

Primăria oraşului Bistriţa nu pare să aibă încredere în angajaţii săi pentru a hrăni animalele din parcul municipal. Astfel, luna trecută, municipalitatea a postat un anunţ pe pagina oficială, în care anunţa că este în căutarea unei persoane dispuse să aibă grijă de singura veveriţă supravieţuitoare din ţarcul special amenajat pentru aceasta.  

Persoana în cauză este responsabilă cu hrănirea animalului, dar şi cu evaluarea stării sale de sănătate şi curăţarea căsuţei sale. Iniţial, în casuţa din parcul municipal dedicat veveriţelor, care a  costat cât o maşină second-hand au trăit 6 vieţuitoare, însă a mai rămas doar una.

Cel care se va încumeta să aibă grijă de animal va primi doar 255 de lei pe lună. 
 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close