Antena 3 CNN Actualitate Inedit Proba o rochie și a vrut să ceară părerea unei prietene, dar a greșit destinatarul. Din acea zi, totul s-a schimbat. „Pare ceva ireal!”

Proba o rochie și a vrut să ceară părerea unei prietene, dar a greșit destinatarul. Din acea zi, totul s-a schimbat. „Pare ceva ireal!”

Proba o rochie și a vrut să ceară părerea unei prietene, dar a greșit destinatarul. Din acea zi, totul s-a schimbat. „Pare ceva ireal!”
Sursa foto: Foto: Twitter/Tony Wood
16 Mar 2018   •   11:43

Se afla în cabina de probă și a vrut să-i ceară părerea unei prietene în legătură cu o rochie. Însă a trimis din greșeală pozele altcuiva.

Culmea, tânăra a primit și un mesaj, care în scurt timp a devenit viral.

Fotografiile au ajuns la un tată de șase copii, Tony Wood, din Tennessee, care și-a pus copiii să-i aprecieze rochia.

„Cred că mesajul era pentru altcineva. Soția mea nu este acasă, așa că nu pot să-i obțin părerea, dar copiii cred că arați uimitor în rochia ta. Categoric, ar trebui să o alegi pe asta”, a scris bărbatul alături de o fotografie.

Dar când mesajul a fost postat pe Twitter, cineva a observat că lipsește un copil. Așa s-a aflat povestea de dincolo de un gest incredibil.

Micuțul Kaizler era în spital, unde se luptă cu leucemia de mai bine de doi ani. Cum povestea a devenit virală, în scurt timp s-a reușit să se strângă 15.000 de dolari pentru tratamentul copilului.

„Când am primit fotografia, m-am gândit să fac ziua cuiva”. Dar se pare că gestul a fost întors, scrie unilad.co.uk.

 

×
Subiecte în articol: gest incredibil
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close