Antena 3 CNN Actualitate Inedit Probabil cel mai ieftin hotel din New York. Are patru roţi şi oferă o privelişte spectaculoasă a Manhattanului

Probabil cel mai ieftin hotel din New York. Are patru roţi şi oferă o privelişte spectaculoasă a Manhattanului

Probabil cel mai ieftin hotel din New York. Are patru roţi şi oferă o privelişte spectaculoasă a Manhattanului
Sursa foto: Foto:www.manhattanreview.com
14 Aug 2015   •   14:39

Un întreprinzător are o propunere pentru turiştii fără prea mulţi bani de cazare care ajung la New York. Oamenii îşi pot petrece noaptea în maşini parcate pe o stradă cu vedere spre Manhattan. Deşi confortul nu este chiar deplin, americanul a avut deja sute de clienţi şi spune că toţi au fost mulţumiţi.

Trei microbuze, două dube şi un taxi. Acestea sunt noile spaţii de cazare oferite turiştilor care sosesc la New York fără prea mulţi bani în buzunare. Maşinile au fost adaptate şi adăpostesc, acum, câte un pat de mari dimensiuni şi un ventilator. E drept că pentru alte piese de mobilier nu prea a mai fost loc dar, având în vedere preţurile cuprinse între 22 şi 39 de dolari, turiştii nici nu au mari pretenţii.

Vehiculele beneficiază de o vedere minunată asupra zgârie-norilor din Manhattan, dar există şi un neajuns care îi poate îndepărta pe mulţi călători: nu există nicio toaletă prin preajmă. Totuşi, la cazare, clienţii primesc o listă de restaurante şi baruri din cartier în care pot folosi toaletele. În opinia lui, mica lipsă este compensată din plin de numeroase avantaje.

"Hotelul pe roţi" a fost postat, în aprilie, pe un site specializat. De atunci a găzduit peste 350 de turişti şi niciunul nu a avut vreo plângere.

×
Subiecte în articol: Manhattan hotel turisti New York
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close