Antena 3 CNN Actualitate Inedit Profesorul se uita în curtea școlii și a observat-o pe copila de 11 ani. S-a oferit chiar să aibă grijă de ea. „M-a sărutat și mi-a spus: Nu știi să săruți, nu-i așa?”. După 25 de ani, un secret teribil ieșea la iveală

Profesorul se uita în curtea școlii și a observat-o pe copila de 11 ani. S-a oferit chiar să aibă grijă de ea. „M-a sărutat și mi-a spus: Nu știi să săruți, nu-i așa?”. După 25 de ani, un secret teribil ieșea la iveală

Profesorul se uita în curtea școlii și a observat-o pe copila de 11 ani. S-a oferit chiar să aibă grijă de ea. „M-a sărutat și mi-a spus: Nu știi să săruți, nu-i așa?”. După 25 de ani, un secret teribil ieșea la iveală
Sursa foto: Foto: Channel 5
01 Iul 2019   •   11:39

Profesorul se uita în curtea școlii și a observat-o pe copila de 11 ani. S-a oferit chiar să aibă grijă de ea. După 25 de ani, un secret teribil ieșea însă la iveală.

Rachel Rounds, în vârstă de 43 de ani, a povestit cum a fost abuzată timp de trei ani de cel care i-a fost profesor. 

„Crezi că te maturizezi ca adolescentă, că știi totul, dar realizezi că nu știi nimic și ești încă un copil. Asta face ca ceea ce a făcut Graham să pară cumplit, pentru că a luat inocenșa cuiva și el asta a făcut cu mine”, a povestit femeia, din Wiltshire, pentru The Sun. 

Abuzul a început pe când Rachel avea 11 ani și suferea după moartea tatălui său, care a murit la 48 de ani, în urma unei crize epileptice. Atunci, Graham Wilcock, care avea 28 de ani atunci, a invitat-o în biroul său, oferindu-i un umăr pe care să plângă. 

Dar în scurt timp totul a devenit un joc sexual. „M-a sărutat și mi-a spus: „Nu știi să săruți, nu-i așa?”. „Lasă-mă să te învăț eu” și m-a sărutat cu gura deschisă, ca adulții”, a mai povestit Rachel.

Inițial, s-a simțit flatată de atenția bărbatului și obișnuia să se ducă în clasa lui, după ore și să stea cu orele în compania lui. „Mă simțeam specială, dar o parte din mine știa că este greșit și nu am spus nimănui”. 

Când Rachel avea 13 ani, Wilcock a dus-o acasă la el pentru a face sex, în timp ce soția lui era la muncă. „În particular, îmi spunea că mă iubește, în public, mă umilea, spunea că sunt grasă și urâtă în fața celorlalți elevi”. Când Rachel avea 16 ani se culca deja cu Graham de trei ani. „Am început să înțeleg că ceea ce se întâmpla de fapt între mine și Graham nu era normal. Am vrut să scap”, a povestit femeia, care în scurt timp avea să părăsească școala.

După 25 de ani, a decis însă să spună adevărul. 

×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close