Antena 3 CNN Actualitate Inedit Profeția lui Isaac Newton privind sfârșitul lumii. În ce an a prezis omul de știință că va veni Apocalipsa

Profeția lui Isaac Newton privind sfârșitul lumii. În ce an a prezis omul de știință că va veni Apocalipsa

Sir Isaac Newton, omul de știință care a scris Legile gravitației, a construit primul telescop reflectorizant și a descoperit forma exactă a Pământului, a calculat sfârșitul lumii.

Profeția lui Isaac Newton privind sfârșitul lumii. În ce an a prezis omul de știință că va veni Apocalipsa
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    17 Mai 2023   •   22:22

Conform lui Isaac Newton, Apocalipsa este mai aproape decât credeam.

Legendarul om de știință Sir Isaac Newton a prezis cândva că lumea se va sfârși în 2060 – iar oamenii sunt îngroziți că ar putea avea dreptate, relatează dailystar.co.uk.

Sir Isaac Newton, care a făcut numeroase descoperiri în fizică și matematică, credea că lumea așa cum o cunoaștem se va sfârși în 2060. 

Acesta ar fi putut părea departe când Newton și-a notat previziunile detaliate în 1704. Dar astăzi ne mai despart doar 37 de ani. Mulți dintre noi vor fi în viață când va veni acel moment. 

Citește și: Panică la Londra, după ce o minge de foc a străbătut cerul | "Zbura jos. M-am gândit la sfârșitul lumii!"

Într-o scrisoare din 1704, după 30 de ani de cercetat clădiri antice, Newton spune că a găsit un cod secret de numere în cărțile biblice (Daniel și Apocalipsa). După calculele lui Newton, sfârșitul lumii va avea loc în anul 2060, potrivit publicației britanice.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close