Antena 3 CNN Actualitate Inedit Profetul care a prezis cutremurul din Turcia anunţă o nouă dată apocaliptică: Ce se întâmplă pe 17 iulie 2023

Profetul care a prezis cutremurul din Turcia anunţă o nouă dată apocaliptică: Ce se întâmplă pe 17 iulie 2023

Sediq Afghan, profetul care a prezis cutremurul din Turcia a făcut noi previziuni şi calcule despre o nouă dată apocaliptică. Este vorba de 17 iulie 2023.

Profetul care a prezis cutremurul din Turcia anunţă o nouă dată apocaliptică: Ce se întâmplă pe 17 iulie 2023
Sursa foto: Gettyimages | vadimrysev
de Georgiana Adam    |    16 Mai 2023   •   15:06

Noua previziune a profetului şi matematicianului Sediq Afghan implică Rusia şi Ucraina. El a vorbit despre lucrurile la care se pot aştepta cele două state în viitorul apropiat.

Potrivit acestuia, toată lumea trebuie să se ferească de data de 17 iulie 2023, deoarece va fi de mare importanță pentru toată lumea. Sediq Afghan a spus că până în acel moment șantajul nuclear se va intensifica. Totodată, el a susținut şi că vor apărea noi probleme legate de bolile care se vor reflecta grav asupra întregii lumi.

Profetul este sigur că la data pe care a precizat-o va avea loc un eveniment care va schimba viitorul, însă nu a precizat dacă va fi de bine sau de rău.

Citeşte şi: Un olandez a prezis cutremurul din Turcia cu trei zile înainte să se producă | Seismologul Mărmureanu: "E greu!"

Acesta a făcut o previziune şi în ceea ce priveşte viitorul președintelui Ucrainei. El a spus că dacă Volodimir Zelenski continuă să accepte sfaturile din partea Statelor Unite ale Americii, va pierde foarte curând postul, potrivit ordonews.com.

×
Subiecte în articol: profetii Sediq Afghan
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close