Antena 3 Actualitate Inedit Profețiile lui Nostradamus s-au împlinit în 2016. Ce mai urmează?

Profețiile lui Nostradamus s-au împlinit în 2016. Ce mai urmează?

16 Oct 2016   •   14:23
Profețiile lui Nostradamus s-au împlinit în 2016. Ce mai urmează?

O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Segatator, Saturn dispare”, este una din profețiile lui Nostradamus pe 2016.

O parte din astrologi au descifrat acest text ca fiind o prevestire a unui cutremur extrem de mare, care va lovi America de vest și care se va resimți peste tot în lume. Alții însă au considerat că este vorba despre Italia și așa a și fost. Cutremurul din Amatrice de la sfârșitul lunii august a distrus aproape complet localitatea și a ucis în jur de 300 de persoane.

Porcii vor deveni fraţi cu omul”, a mai scris profetul pentru anul 2016. Textul a fost interpretat de optimiști ca reprezentând faptul ca umanitatea nu va mai sacrifica animale în niciun fel, ceea ce evident este foarte departe de realitate. O altă interpretare se referă la faptul că tehnologia ne va permite să vorbim cu animalele. Însă la acest capitol, mai este loc de multre interpretări.

Pentru 2016, Nostradamus a mai prezis și că Vezuviul va erupe, dar specialiștii au spus că acest lucru este imposibil.

De asemenea „După apariţia unui nou motor, lumea va fi precum în zilele înainte de Babel.” Mulţi cred că motorul adus în discuţie este Internetul şi că tehnologia va crea eventual nouă limbă mondială. Alții spun că este vorba de rețelele de socializare, care se dezvoltă în fiecare zi.

Nostradamus a mai prezis că în 2016 oamenii vor iesi în strada pentru a reclama impozitele și taxele prea mari. Multi nu vor mai dori sa plateasca bani statului din cauza coruptiei prea mari, ceea ce pe alocuri pare destul de real.

Michel de Nostredame sau Nostradamus a fost un medic francez, cabalist şi farmacist, care trăit între anii 1503-1566. Acesta a devenit celebru datorită profeţiilor sale care au devenit realitate de-a lungul anilor. El a prezis  evenimente extrem de importante cum ar fi înfrângerea lui Napoleon, venirea lui Hitler, asasinarea fraţilor Kennedy sau atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Din acest motiv, scrierile profetului au devenit un obiect de studiu foarte important pentru cei pasionați de științele oculte în special.

Mai multe, AICI

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close