Antena 3 CNN Actualitate Inedit Proiectul secret al lui Ceaușescu care îi făcea să tremure pe ruși. Este de neînchipuit ce a pus la cale dictatorul

Proiectul secret al lui Ceaușescu care îi făcea să tremure pe ruși. Este de neînchipuit ce a pus la cale dictatorul

Proiectul secret al lui Ceaușescu care îi făcea să tremure pe ruși. Este de neînchipuit ce a pus la cale dictatorul
16 Apr 2018   •   17:12

Puțini știu că regimul ceaușist a avut un proiect secret despre arme de distrugere în masă, pe care l-a demarat în anii `80.

Se pare că Nicolae Ceaușescu a dat un ordin de construire a unei rachete de croazieră. Mai mult decât atât, se pare că dictatorul discuta cu generalii români despre problema armei chimice, potrivit A1.

Ceaușescu ar fi aprobat finanțarea unor proiecte de cercetare și producție de arme nucleare și chimice chiar în țara noastră.

Potrivit unui fost general de atunci, dictatorul își dorea mult să dețină o bombă atomică. Ceea ce este cu adevărat incredibil este că la un moment dat, serviciile secrete românești au ascuns achiziția unor rachete capabile să transporte arme de distrugere în masă.

Acestea au fost apoi ținute în secret sau au dispărut fără urmă. Mărturiile vorbesc despre faptul că mai bine de 400 de astfel de rachete au dispărut din dotarea Armatei, în direcția Israel, în cadrul unui transport ultrasecret la care a participat și Mossadul.

×
Subiecte în articol: nicolae ceausescu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close