x close

PSD îi trimite un pachet cu mâncare și bani lui Orban, după ce s-a aflat că trăiește cu 3.000 de lei pe lună

de A.M.P    |    06 Dec 2019   •   13:14
PSD îi trimite un pachet cu mâncare și bani lui Orban, după ce s-a aflat că trăiește cu 3.000 de lei pe lună 482 Foto: facebook/PSD CLUJ

PSD Cluj i-a trimis, vineri, premierului Ludovic Orban, un pachet cu un deodorant, mai multe conserve şi 100 de lei. Liderul filialei de la Cluj spune că a iniţiat acest demers după ce a auzit că premierul trăieşte cu doar 3.000 de lei pe lună, iar dacă va fi nevoie îi va trimite şi „sarmale sau chiloţi”.

Potrivit declaratiei de avere, Ludovic Orban a câstigat in ultima vreme 3.000 lei pe luna, bani din care si-au asigurat traiul zilnic atat el cat si sotia sa casnica. 

Citește și:  Cum a trăit Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe lună. Explicația unui deputat PNL

"In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetel cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna. Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul.

Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul", a scris Liviu Alexa, presedinte PSD Cluj, pe Facebook.

Citește și: Ludovic Orban: "În cei 30 de ani de carieră, am trăit strict din indemnizația pe care am primit-o pentru funcțiile publice pe care le-am deținut"

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati