Antena 3 Actualitate Inedit Un local din Cluj face valuri pe internet. Este unic în lume

Un local din Cluj face valuri pe internet. Este unic în lume

de S.T.    |    30 Oct 2015   •   17:31
Un local din Cluj face valuri pe internet. Este unic în lume

Primul pub kinetic steampunk s-a deschis recent la Cluj-Napoca și deja se bucură de atenție internațională, scrie voceatransilvaniei.ro. Mai mult, străinii par să fi pus ochii pe local mai repede decât clujenii, pentru care deschiderea a rămas încă o „enigmă”. Enigma Cafe, căci așa se numește localul, a fost redeschis și a venit cu noutăți în materie de design care au ajuns să plaseze deja cafeneaua pe site-urile din întreaga lume: în prezent, este primul pub kinetic steampunk ce are nu mai puțin de șapte mecanisme în mișcare.

Ideea este inspirată din viața reală, din tumultul vieții și din viteza cu care se derulează lucrurile. Mișcarea este, așadar, ideea de bază, tematica steampunk fiind aplicată acesteia.

Redecorarea a durat aproape doi ani, timp în care managerii s-au lovit de neîncrederea persoanelor din jur vizavi de un proiect atât de ambițios și, mai ales, atât de greu de realizat.

Mai multe, pe voceatransilvaniei.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close