Antena 3 CNN Actualitate Inedit Orașul în care bărbaţii de-abia aşteaptă să ducă gunoiul. Ce se întâmplă, de fapt, la pubelă

Orașul în care bărbaţii de-abia aşteaptă să ducă gunoiul. Ce se întâmplă, de fapt, la pubelă

Doamnelor, trebuie să ştiţi că există un loc pe lumea asta unde bărbaţii sunt fericiţi să dea o fugă la pubela de gunoi.

Orașul în care bărbaţii de-abia aşteaptă să ducă gunoiul. Ce se întâmplă, de fapt, la pubelă
de Alexandra Dima    |    13 Iun 2022   •   13:46

În orașul suedez Melmo au fost instalate pubele de gunoi programate să transmită mesaje audio seducătoare în momentul în care cetățenii aruncă deșeurile corespunzător. Inițiativa face parte dintr-o campanie a autorităților pentru a menține orașul curat.

Astfel, de fiecare dată când cetățenii aruncă ceva la gunoi, primesc mesaje de încurajare, desprinse parcă din filmele pentru adulţi: ”O, chiar acolo, da!”, ”Întoarce-te curând și fă asta din nou!”, ”Mmm, un pic mai la stânga data viitoare”, ”A fost grozav de bine”.

"Campania are scopul de a face cât mai mulți oameni să vorbească despre cel mai murdar lucru care există: aruncarea gunoiului, a lucrurilor care ajung pe străzi, în piețe și în mare", a declarat Marie Persson, care se ocupă de infrastructura din Malmo, potrivit Insider.

Acesta a adăugat că vocea de la pubelă aparține unei celebrități, dar nu a vrut să îi divulge identitatea.

×
Subiecte în articol: gunoi pubela Suedia
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close