Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se deschid cerurile! Cele mai puternice dorințe ale inimii se pot îndeplini pe 11 noiembrie. Puterea numărului 1111

Se deschid cerurile! Cele mai puternice dorințe ale inimii se pot îndeplini pe 11 noiembrie. Puterea numărului 1111

11 noiembrie este o dată puternică, din punct de vedere numerologic. Prin numărul 1111 putem deschide un portal maestru care ne ajută să ne îndeplinim dorințele cele mai profunde ale inimii.

Se deschid cerurile! Cele mai puternice dorințe ale inimii se pot îndeplini pe 11 noiembrie. Puterea numărului 1111
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2023   •   22:11

Potrivit numerologilor data de 11 noiembrie este o dată puternică pentru că pe parcursul acestei zile se poate accesa portalul maestru 1111, care ne ajută să ne îndeplinim cele mai puternice dorințe ale inimii.

1111 este un număr puternic în astrologie și, de asemenea, un număr de înger. Aceasta este ziua potrivită pentru a seta intenții. 1111 amplifică capacitatea noastră de a crea și de a lăsa o amprentă pe țesătura vieții. De asemenea, indică faptul că suntem în armonie completă și aliniere cu toată natura.

Citește și: Horoscop numerologic pentru final de 2023. Oportunități de schimbare pentru nativii cu anumite cifre

Din acest stadiu de aliniere, devine mai ușor să ne simțim cu picioarele pe pământ și conectați la viața noastră, dar și la magia și înțelepciunea planurilor superioare.

Cei care sunt blocați în ceea ce privește chestiunile inimii sau au dificultăți în a se conecta cu dorința inimii sale, pot seta o intenție și cere îngerilor.

Dacă există ceva ce dorești să atragi, să manifești sau să creezi, aceasta este, de asemenea, o zi puternică pentru rugăciune, lucru ritualic, dar și pentru a acționa, potrivit sfatulparintilor.ro.

×
Subiecte în articol: numerologie
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close