x close

Puțini români ar fi bănuit așa ceva. Profeția lui Arsenie Boca despre un mare cutremur în București

de D.G.    |    02 Dec 2019   •   17:38
Puțini români ar fi bănuit așa ceva. Profeția lui Arsenie Boca despre un mare cutremur în București 817

Părintele Arsenie Boca este autorul mai multor profeții. De-a lungul timpului, el a prezis cele două cutremure care au lovit România în secolul trecut, dar a vorbit și despre un al treilea.

În așa numitele profeții, părintele Arsenie Boca a definit cutremurele ca fiind „cele două ouări”, pentru ca atunci când timpul va veni, o a treia se va produce și va pune întreg orașul la pământ, scrie Cancan.

Un cutremur major se va produce, probabil mai mare decât precedentele, și astfel, întreg Bucureștiul la fi lovit din toate direcțiile pentru ca, în cele din urmă, se dispară de pe harta României. Toate acestea vor fi precum o pedeapsă pentru că oamenii au păcate mult prea mari și, într-un fel sau altul, trebuie să plătească.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, a spus el. Profeția a fost efectuată undeva înainte de anii 40.

Arsenie Boca le spunea apropiaţilor că ei nu vor prinde acest eveniment major pentru că se va petrece în secolul următor.
 

Citeşte mai multe despre:

Arsenie Boca
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati