Antena 3 CNN Actualitate Inedit Radu și-a cumpărat o shaorma de la un fast-food din Timișoara. A încremenit când a vrut să muște din ea. „Mă ajută să-mi păstrez conștiința curată!” (FOTO)

Radu și-a cumpărat o shaorma de la un fast-food din Timișoara. A încremenit când a vrut să muște din ea. „Mă ajută să-mi păstrez conștiința curată!” (FOTO)

Radu și-a cumpărat o shaorma de la un fast-food din Timișoara. A încremenit când a vrut să muște din ea. „Mă ajută să-mi păstrez conștiința curată!” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Iun 2019   •   17:48

Radu și-a cumpărat o shaorma de la un fast-food din Timișoara. A vrut să muște din ea, dar a încremenit când a văzut ce se afla acolo.

Un gândac mort stătea cu picioarele în sus chiar deasupra mâncării.  „Mă ajută să-mi păstrez conștiința curată!”.

Cu toate acestea, inspectorii de la Protecția Consumatporilor, care au făcut un control la acel fast-food, spun că patronul are o cu totul altă explicație. 

„Nu au fost gasite probleme majore. Mai mult decat atat, patronul de acolo, care a fost foarte cooperant, ne-a spus ca nu se poate ca o musca moarta, cu picioarele in sus, fara urme de sos de ketchup, de absolut nimic, sa fie pusa acolo in fata si sa nu o vada trei persoane: cea care a facut shaorma, cel care a adus-o din bucatarie sus si ospatarul care a dus-o la masa. Ne-a spus ca saptamanal au cate un caz in care studentii fac cate o chestie din asta si ii prinde pe camerele video. El a avut o problema medicala si abia azi se uita pe camere. A ramas sa ne aduca un punct de vedere, sa se uite si ei la inregistrarile video, sa vedem unde este adevarul. Dar in decursul timpului mai multe inregistrari video au scos la iveala ca unii au vrut sa nu plateasca si foloseau asemenea trucuri. Imi zice: domnule, e deja o practica, de-asta am pus atatea camere”, a declarat Sorin Susanu, comisar-șef al ANPC Timiș pentru opiniatimisoarei.ro.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close