Antena 3 CNN Actualitate Inedit Răspunsul genial al unui patron de restaurant pentru clienții deranjați că sunt serviți de un chelner cu autism

Răspunsul genial al unui patron de restaurant pentru clienții deranjați că sunt serviți de un chelner cu autism

Răspunsul genial al unui patron de restaurant pentru clienții deranjați că sunt serviți de un chelner cu autism
Sursa foto: Foto: captura YouTube
05 Mar 2016   •   21:23

Patronul unui restaurant din Manchester, Marea britanie, a fost îngrozit să afle că mai mulți clienți s-au plâns că au fost serviți la masă de un chelner care suferă de autism, dar care se descurcă excelent la locul de muncă.

Mike Jennings, patronul restaurantului Grenache din Walkden, Manchester, a postat pe pagina de Facebook a restaurantului un video în care vorbește despre angajatul său, Andy Foster, diagnosticat cu autism. Mike le cere clienților care se simt ofensați să fie serviți la masă de o persoană cu autism să nu-i mai calce pragul, scrie Mirror.

Andy Foster, în vârstă de 45 de ani, s-a angajat la restaurant din nevoia de a-și ajuta mama care suferă de Alzheimer și care nu mai poate munci.

"Clienții par să aibă o problemă cu el, în ciuda faptului că sunt serviți excelent. Le-am spus că suferă de autism, însă răspunsul lor a fost că nu vor să fie serviți la masă de un asemenea om”, a spus partronul Mike Jennings.

Mai mult, patronul susține că a fost chiar luat la rost de clienți pe motiv că i-a acordat bărbatului cu autism un loc de muncă.

”Incidentul i-a zdruncinat încrederea în noi și în propria persoană și a trebuit să îi explicăm îndelung că noi nu simțim așa. Tot ce ne interesează este să aibă entuziasm și pasiune. Restul îl putem învăța”, a mai spus Mike Jennings.

Postarea pe Facebook a fost apreciată de mii de persoane care îl susțin pe patron în decizia luată.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close