Antena 3 Actualitate Inedit Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, surprins în timp ce doarme în maşină, pe stradă

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, surprins în timp ce doarme în maşină, pe stradă

21 Apr 2016   •   12:11
Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, surprins în timp ce doarme în maşină, pe stradă

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a fost surprins de paparazzii Cancan.ro în timp ce dormea în maşină, pe stradă. Edilul fusese adus cu maşina de către soţie în zona Tribunalului Bucureşti, la o întâlnire. 

Primarul interimar Răzvan Sava a fost adus la o întâlnire în zona Tribunalului Bucureşti chiar de către soţia sa, care a condus Jaguarul familiei până la destinaţie. După ce a moţăit tot drumul, scrie CanCan, primarul interimar s-a întâlnit cu un şef de la Poliţia Locală, el însuşi adus la întâlnire cu Duster-ul de serviciu. 

Soţia primarului general, Claudia Sava lucrează la stat, respectiv la Autoritatea de Supraveghere Financiară de unde câştigă lunar o sumă importantă de bani, mult mai mult decât edilul. 

Astfel, în 2013, veniturile lui Răzvan Sava ajungeau la 12.900 de lei, în timp ce ale soţiei sale, Claudia, erau de 700.000 de lei.

Răzvan Sava candidează pentru fotoliul de primar al Sectorului 4, din partea PNL.

Sursa: b365.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close