Antena 3 CNN Actualitate Inedit Restaurantul care își întâmpină clienții cu un mesaj inedit. Instrucțiunile astea îți vor fi de folos dacă ești la prima întâlnire!

Restaurantul care își întâmpină clienții cu un mesaj inedit. Instrucțiunile astea îți vor fi de folos dacă ești la prima întâlnire!

Restaurantul care își întâmpină clienții cu un mesaj inedit. Instrucțiunile astea îți vor fi de folos dacă ești la prima întâlnire!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Apr 2016   •   11:13

Un restaurant din Saint Albans, Marea Britanie, a devenit celebru pentru anunțul inedit cu care își întâmpină clienții, scrie The Independent.

Pentru că țin la siguranța clienților lor, patronii de la The Brickyard au pus un afiș cu instrucțiuni clare pentru cei care doresc să scape dintr-o situație neplăcută, cum ar fi o întâlnire cu un străin cunoscut online.

Trebuie precizat că instrucțiunile sunt exclusiv pentru femei, căci ele sunt amplasate în toaleta destinată lor.

Și sună cam așa:

Dacă ești la o întâlnire și lucrurile nu merg în direcția potrivită, vino la bar și întreabă de Rachelle sau Jennifer și te vom scoate de acolo și/sau îți vom chema un taxi.

Siguranța ta e prioritatea noastră.

Dacă cineva te deranjează sau te face să te simți inconfortabil, vă rugăm să ne spuneți. Vom muta acea persoană discret din calea dvs. sau, dacă e nevoie, îi vom cere să plece”.

×
Subiecte în articol: restaurant
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close