Antena 3 CNN Actualitate Inedit Rețeta perfectă de prăjitură cu cremă de dovleac

Rețeta perfectă de prăjitură cu cremă de dovleac

Rețeta perfectă de prăjitură cu cremă de dovleac
28 Sep 2015   •   12:45

Foloseşte pentru această reţetă şi un praf de scorţişoară care este unul dintre cele mai vechi condimente din bucătăria internaţională, fiind menţionată în scrierile egiptene, care o amintesc ca ingredient folosit pentru aromarea mâncărurilor. În Orientul Mijlociu, scorţişoara este folosită în special pentru prepararea mâncărurilor din pui şi din miel, dar şi a preparatelor din legume.

Ingrediente pentru blat: 2 căni pesmet de biscuiţi 90 g unt 2 linguri de zahăr tos zahăr vanilat, opţional

Pentru umplutură 500 g dovleac copt 200 g zahăr 700 g brânză de vaci 4 ouă 1 praf de scorţişoară 5 linguri smântână grasă 200 g brânză vaci Pentru decor 200 g zahăr brut 80 g unt 100 g frişcă lichidă miez de nucă 1 frunză mentă

Continuarea, pe ziarulring.ro.

×
Parteneri
Incendiu violent la hala unui producător de tâmplărie PVC! Mesaj Ro-Alert trimis populației
x close