Antena 3 CNN Actualitate Inedit Riscă să facă puşcăria pentru că a gătit ouă într-o casă străină. Ţinuta i-a mirat pe poliţişti

Riscă să facă puşcăria pentru că a gătit ouă într-o casă străină. Ţinuta i-a mirat pe poliţişti

Riscă să facă puşcăria pentru că a gătit ouă într-o casă străină. Ţinuta i-a mirat pe poliţişti
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Oct 2016   •   12:15

Un bărbat va apărea în faţa judecătorilor sub o acuzaţie mai puţin obişnuită. El a fost arestat după ce a intrat într-o casă şi s-a apucat să prăjească nişte ouă. 

Canadianul de 35 de ani din Vancouver a găsit o locuinţă cu uşa închisă, dar nu încuiată, a intrat în bucătărie, s-a dezbrăcat complet, a scos ouăle din frigider şi s-a pus pe gătit. Locatarul era în altă cameră şi se uita la TV. Iniţial, a crezut că zgomotul este produs de colegul său de apartament. A decis totuşi să vadă ce se întâmplă şi s-a pomenit în faţa străinului gol-puşcă. 

Gonit din casă, infractorul nud a fost prins de poliţişti câteva blocuri mai încolo. Acum, el va răspunde în faţa legii. 

Nu este primul caz de acest gen petrecut în Vancouver. În 2013, un bărbat de 30 de ani a făcut exact acelaşi lucru. Iar intrarea prin efracţie în case a devenit un adevărat obicei. Au fost sparte 1.600 de case din oraş numai în acest an. Cele mai multe nu aveau uşa de la intrare încuiată.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close