Antena 3 CNN Actualitate Inedit Românul de 71 de ani care vrea să intre în Cartea Recordurilor drept cel mai vârstnic fotbalist: ”Vreau să le demonstrez că sunt ambiţios”

Românul de 71 de ani care vrea să intre în Cartea Recordurilor drept cel mai vârstnic fotbalist: ”Vreau să le demonstrez că sunt ambiţios”

Clopotarul comunei doljene Galiciuica este fotbalist cu acte în regulă la echipa localității la 71 de ani. Secretul condiţiei sale fizice constă în faptul ca, după fiecare antrenament omul ia un păhărel de zaibăr. Bărbatul vrea sa intre în Cartea Recordurilor drept cel mai vârstnic fotbalist.

Românul de 71 de ani care vrea să intre în Cartea Recordurilor drept cel mai vârstnic fotbalist: ”Vreau să le demonstrez că sunt ambiţios”
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2022   •   09:38

Când nu bate Clopotele la biserică, George Talpoşi bate mingea şi se antrenează pe terenul de fotbal.

"Vreau să le demonstrez că sunt ambiţios şi am ambitie la fotbal. Am jucat un an şi jumătate cât am fost în Armată, după aia am venit acasă, am jucat în continuare şi s-a desfiinţat. S-a schimbat regimul, s-a desfiinţat echipa", spune bărbatul.

Coechipierii lui îl privesc cu admiraţie.

"Un băiat gospodar, are tot ce-i trebuie, n-are treabă cu nimeni, totul ok".

"Un model pentru noi, un om care îşi doreşte foarte mult să  triumfe cu această echipă şi ne motivează", spun colegii lui.

Chiar şi primarul localităţii îl laudă pentru ambiţia sa.

 "E un personaj care ne dă încredere, ne motivează şi ne susţine în rândul mişcării, să promovam miscarea sportiva si deocamdata fotbalul", spune edilul.

Ţelul bărbatului de 71 de ani acum este sa intre in Cartea Recordurilor. 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close