Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un român vinde o garsonieră cu doar 4.000 de euro. Cum arată și ce dotări are

Un român vinde o garsonieră cu doar 4.000 de euro. Cum arată și ce dotări are

Un român a pus la vânzare pe un site de anunțuri o garsonieră la un preț imbatabil pe care unii îl plătesc pentru o mașină second-hand destul de veche.

Un român vinde o garsonieră cu doar 4.000 de euro. Cum arată și ce dotări are
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    01 Iul 2022   •   18:07

Mai exact, garsoniera, situată în orașul Petrila, județul Hunedoara, este vândută cu doar 4.000 de euro. Mai mult decât atât, prețul este negociabil. Potrivit proprietarului, singura problemă pe care ar putea să o întâmpine posibilul cumpărător este că nu funcționează liftul, în condițiile în care garsoniera se află la etajul 6. Așa că cel care se va bucura un asemenea chilipir, ar face bine să aibă o condiție fizică bună. Iar dacă nu, își va face, cu siguranță, una într-un timp relativ scurt.

”Vând garsonieră în orașul Petrila, Strada 8 Martie, bl 33, etaj 6. Nu funcționează liftul. Contract curent, contract apă, acte la zi. Proprietate personală”, este anunțul postat de internaut, potrivit Cancan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În imaginile cu garsoniera se poate observa că aceasta are o priveliște superbă asupra orașului Petrila, mai ales că geamurile din termpoman sunt destul de generoase.
Petrila se află în Depresiunea Petroșani (Valea Jiului). Orașul este cunoscut cel mai mult pentru minele Lonea și Petrila, ambele fiind în ziua de astăzi închise.

×
Subiecte în articol: garsoniera anunt
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close