Antena 3 CNN Actualitate Inedit Român din UK, pus la punct după un mesaj ironic: "Carburanți scumpi? Dacă ați avea mașina mea ați plânge în hohote" | "Papagal lăudăros ce ești"

Român din UK, pus la punct după un mesaj ironic: "Carburanți scumpi? Dacă ați avea mașina mea ați plânge în hohote" | "Papagal lăudăros ce ești"

Dinu Șovea, un român stabilit în Londra care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită postărilor lui amuzante, în general pamflet, a stârnit din nou reacții cu o postare legată, de această dată, de prețul carburanților.

Român din UK, pus la punct după un mesaj ironic: "Carburanți scumpi? Dacă ați avea mașina mea ați plânge în hohote" | "Papagal lăudăros ce ești"
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    14 Sep 2022   •   17:34

"Nu vă înțeleg când vă plângeți de prețurile la carburanți. Oricum voi faceți 20 km pe lună și alimentați de 50 de lei și când prețul la combustibil era scăzut. Aveți motoare de maxim 2 litri și tot vă plângeți?

Daca ați fi ca mine, ați plânge în hohote... iar alții în hohotel cu hoshaorma în gât!", e comentariul său care însoțește o imagine în care apare alături de un bolid extrem de scump.

Iar internauții nu s-au lăsat mai prejos și i-au răspuns pe măsură:

"Ești frustrat rău, varule... Cu siguranță ai putea fi liderul mici noastre comunități de cokalari", "Papagal lăudăros, maimuțoi opărit ce ești",

"Haideți să fim patrioți și să ajutăm omul ăsta că are mare nevoie de noi. Gândiți-vă că motorul de 12 litri w12 cu 1800 de cap de la Bugati-ul lui consumă foarte mult, deci hai să facem o faptă bună #sieu vreau Bugatti #sieu vreau benzină"

"Bravo ție. Dacă tu te crezi șmecher prin postările tale, să fie primit. Mai ia o pauză",

"Nu mai lucrezi la spălătorie? ... Te-ai mutat cu serviciul la benzinărie? .... Cred că era mai bine la spălătorie, cu monezile pe care le scoteai din aspirator",

"Se vede cum ai lăsat parcat scuterul de la livrări", sunt câteva dintre mesajele internauților.

×
Subiecte în articol: roman UK combustibil
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close