Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un român a făcut senzaţie după ce a turnat un pahar cu apă pe asfaltul încins. "Wow, ne ajuţi şi pe noi prin felul tău de a fi, felicitări!"

Un român a făcut senzaţie după ce a turnat un pahar cu apă pe asfaltul încins. "Wow, ne ajuţi şi pe noi prin felul tău de a fi, felicitări!"

Un român a făcut senzaţie pe internet după ce a turnat un pahar cu apă pe asfaltul încins.

Un român a făcut senzaţie după ce a turnat un pahar cu apă pe asfaltul încins. "Wow, ne ajuţi şi pe noi prin felul tău de a fi, felicitări!"
Sursa foto: Tik Tok
de Georgiana Adam    |    12 Iul 2022   •   16:00

Gestul simplu filmat şi postat pe un cont de socializare a făcut ca videoclipul să devină viral.

Este vorba despre un artist foarte talentat, Dragoş Munteanu, iar imaginile postate pe Tik Tok i-au adus sute de mii de vizualizări şi numai laude, potrivit ro-viral.video.

"Tu ce vezi în formele astea?", întreabă artistul, iar prietenii virtuali îi aduc numai comentarii pozitive şi cuvinte de laudă.

"Ce interesant vezi lumea, îmi place!", "Doar artiștii pot vedea lucrurile astea! Jos pălăria pentru pictori! Nu oricine poate avea viziunea asta!", "Câtă imaginație talent şi creativitate" sau "Felicitări pentru felul în care priveşti viaţa. Ne ajuţi şi pe noi prin felul tău de a fi", "Wow ce imaginație poți avea" - sunt numai câteva dintre comentarii.

@dragosmunteanu Tu ce vezi in formele astea?:) #desen #artist #procreate #creativ #creativity #creator #fy #fyp #digitalart #drawings #drawingschallenge ♬ original sound - Dragos Munteanu

×
Subiecte în articol: apa asfalt Dragoş Munteanu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close