Antena 3 CNN Actualitate Inedit Românul care s-a însurat cu două femei. Este incredibil cum de au acceptat soțiile asta

Românul care s-a însurat cu două femei. Este incredibil cum de au acceptat soțiile asta

Românul care s-a însurat cu două femei. Este incredibil cum de au acceptat soțiile asta
Sursa foto: Foto: Ciao
23 Iul 2018   •   17:01

Povestea barbatului cu doua sotii, din Romania, a lasat oamenii cu gura deschisa. Acesta a ajuns cunoscut in toata tara dupa ce povestea lui incurcata de viata a iesit la lumina. Multi dintre oameni sunt controversati, ba chiar il blameaza pe acesta.

George Chirila, in varsta de 43 de ani, este casatorit, dupa cum declara el, in fata lui Dumnezeu, cu doua surori: Nicoleta Moldovanu, in varsta de 41 de ani, si Mariana Moldovanu, in varsta de 42 de ani.

Povestea incalcita de iubire isi are cadrul unde intr-o localitate din Iasi, intr-o casa cu 14 camere, izolata intr-un camp. George are impreuna cu cele doua femei 15 copii. Niciunul dintre ei nu munceste intr-un cadru organizat, intr-o institutie de stat, de aceea singurele venituri pe care le au provin din agircultura.

Cu toate acestea, dragostea tot se face-n minim doi. Fiecare femeie are camera ei separata, iar George doarme si el separat, dar, adesea, alege sa o viziteze pe una sau pe cealalta.

„Eu sunt pudic. Nu exista o regula. Eu am cautat sa fiu drept in toate privintele, inclusiv in astea intime. Exista un echilibru, o armonie. Nu s-a intamplat niciodata sa fim toti in acelasi loc. Nu e pentru mine asa ceva. Latura sexuala are o mica insemnatate pentru mine: placere. La mine este pentru procreere”, a povestit acesta la TV, potrivit Ciao.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close