Antena 3 CNN Actualitate Inedit Roxana avea 22 de ani și urma să se căsătorească. Tragedia face ca tânăra să ducă în mormânt rochia ei de mireasă

Roxana avea 22 de ani și urma să se căsătorească. Tragedia face ca tânăra să ducă în mormânt rochia ei de mireasă

Roxana avea 22 de ani și urma să se căsătorească. Tragedia face ca tânăra să ducă în mormânt rochia ei de mireasă
26 Oct 2019   •   09:48

Roxana Pihotovschi, o tânără de doar 22 de ani, din comuna Frasin, județul Suceava, a murit într-un cumplit accident rutier, iar drama este cu atât mai mare cu cât Roxana urma să se căsătorească peste câteva zile.

Nenorocirea care a îndoliat o întreagă comunitate s-a produs pe 20 septembrie 2019, pe un drum de acces dintre localitatea Voroneţ şi Pârtia Şoimul din Gura Humorului.

Roxana lucra la o pensiune din apropierea Pârtiei Șoimului și, alături de patru colege, se întorcea acasă. În jurul orei 22, mașina lor a fost spulberată de un Volkswagen, condus de un tânăr de 19 ani. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, chiar într-o curbă, scrie româniatv.net.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că Andrei Cosmin Boghiu, în vârstă de 19 ani, din Gura Humorului, conducea un VW Passat, pe strada Pinului, adică drumul de acces dinspre Voroneţ spre pârtie. Şoferul de 19 ani avea direcţia de deplasare dinspre Voroneţ spre pârtie, iar într-o curbă la dreapta maşina a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune frontală şi extrem de violentă cu Mercedesul Benz în care erau cele cinci femei.

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close