Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a apropiat de o mașină ca să cerșească bani pentru mâncare. Când a văzut cine se afla în autoturism, a izbucnit în lacrimi - FOTO

S-a apropiat de o mașină ca să cerșească bani pentru mâncare. Când a văzut cine se afla în autoturism, a izbucnit în lacrimi - FOTO

S-a apropiat de o mașină ca să cerșească bani pentru mâncare. Când a văzut cine se afla în autoturism, a izbucnit în lacrimi - FOTO
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Ian 2017   •   12:58

Era o zi ca oricare alta pentru John Thuo, un băiat fără adăpost din Kenya. Copilul s-a apropiat de o mașină, așa cum făcea în fiecare zi, ca să facă rost de câțiva bani pentru mâncare. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut cine se afla în autoturism.

O femeie de 32 de ani, cu grave probleme de sănătate, își trăgea răsuflarea. Era conectată la niște aparate care o ajutau să respire. Din cauza problemelor cu plămânii, Gladys Kamande (32 de ani) fusese supusă la 12 operații. În timpul uneia dintre intervențiile chirurgicale, medicii îi atinseseră din greșeală unul dintre nervii optici, iar femeia rămăsese și fără vedere.

În timp ce-i cerea bani, băiatul a observat tuburile de oxigen pe care femeia le avea lângă ea. A intrebat-o la ce o ajută și apoi i-a aflat întreaga poveste. Nu a durat mult până când micuțul a izbucnit în lacrimi. A realizat că, oricât de disperată era situația lui, există oameni care se zbat și mai mult să supraviețuiască și care, în ciuda faptului că pentru problemele lor nu mai există rezolvare, nu renunță să lupte.

În acel moment, băiatul i-a întins femeii toți banii pe care îi adunase din cerșit în speranța că o vor ajuta să-și continue tratamentul de care avea nevoie ca să supraviețuiască.

Momentul a fost imortalizat de un trecător care a postat imaginile pe Facebook. Impresionanta poveste s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare.

 

 

×
Subiecte în articol: masina
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close