Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a aruncat de pe un pod, ca să facă bungee-jumping, însă ceva înfiorător s-a întâmplat în timpul saltului. Imagini de infarct!

S-a aruncat de pe un pod, ca să facă bungee-jumping, însă ceva înfiorător s-a întâmplat în timpul saltului. Imagini de infarct!

S-a aruncat de pe un pod, ca să facă bungee-jumping, însă ceva înfiorător s-a întâmplat în timpul saltului. Imagini de infarct!
Sursa foto: Foto: captura video Mirror.co.uk
27 Apr 2017   •   22:25

O tânără și-a văzut moartea cu ochii în timp ce făcea bungee jumping, din cauza unei erori umane care ar fi putut să-i fie fatală.

Femeia a sărit de pe un pod, dar în loc că înceapă să se balanseze în sus și în jos, datorită elasticității frânghiei, ea s-a prăbușit în râul de sub pod.

În imaginile postate pe internet se vede clar că frânghia era prea lungă pentru acel salt, iar impactul cu apa este înfiorător.

Doi tineri de pe mal i-au sărit în ajutor și au sunat la numărul de urgență, când au văzut că-și pierduse conștiința.

Organizatorul saltului a declarat pentru Mirror că tânăra a fost internată la o clinică privată, unde i-au fost achitate toate cheltuielile, iar câteva zile mai târziu a fost externată.

 

 

 

×
Subiecte în articol: pod
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close