Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a aruncat în marea agitată după o ceartă cu iubita lui! Ultimele lui cuvinte o vor marca pe viață: „Acum e rândul tău să mă ...”

S-a aruncat în marea agitată după o ceartă cu iubita lui! Ultimele lui cuvinte o vor marca pe viață: „Acum e rândul tău să mă ...”

S-a aruncat în marea agitată după o ceartă cu iubita lui! Ultimele lui cuvinte o vor marca pe viață: „Acum e rândul tău să mă ...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Iun 2017   •   15:33

Un polițist s-a înecat după ce s-a aruncat în marea agitată, după o ceartă cu iubita lui, scrie Mirror.

Tânăra le-a spus anchetatorilor că a încercat cu disperare să-l scoată din apă, însă valurile prea mari au împiedicat-o să-l salveze pe iubitul ei.

Potrivit acesteia, cei doi erau băuți în momentul în care s-a iscat cearta. Se plimbau pe nisipul de pe malul mării, în drumul lor spre hotel, când bărbatul s-a aruncat în apă și i-a spus ”Acum e rândul tău să mă salvezi!”

”Eram amândoi băuți. Eu mă simțeam mizerabil, plângeam, așa că i-am spus că am nevoie de spațiu și m-am dus pe plajă. A venit după mine și atunci a intrat în apă spunându-mi „e rândul tău să mă salvezi acum”, a povestit tânăra.

Trupul bărbatului a fost găsit câteva ore mai târziu de gărzile de coastă și echipajele de salvare.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close