Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a așezat în avion lângă o femeie care plângea. Nimeni nu știa cine este bărbatul, dar la aterizare s-a întâmpat ceva incredibil

S-a așezat în avion lângă o femeie care plângea. Nimeni nu știa cine este bărbatul, dar la aterizare s-a întâmpat ceva incredibil

S-a așezat în avion lângă o femeie care plângea. Nimeni nu știa cine este bărbatul, dar la aterizare s-a întâmpat ceva incredibil
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Iun 2018   •   11:16

Richard Gotti, un bărbat în vârstă de 41 de ani din SUA, călătorea cu avionul când unui pasager i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința. Timp de o oră, nimeni nu a renunțat la încercările de a salva acelui bărbat.

Apoi, parcă de nicăieri, un străin înalt, cu o față extrem de familiară, a sărit în ajutorul bărbatului inconștient. Gotti a povestit întreaga întâmplare pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant:

„În timpul zborului, a avut loc o urgență medicală. Un bărbat în vârstă, care avea probleme cardiace, și-a pierdut cunoștința.

Timp de o oră, pasagerii avionului au ajutat cum au putut. Echipajul aeronavei a acționat, de asemenea, impecabil.

 La un moment dat, am văzut un bărbat care mergea pe culoar. Era înalt, avea o față extrem de familiară și s-a îndreptat spre soția îndurerată a bărbatului inconștient. Era fotbalistul american Tim Tebow.

A luat-o de mănâ pe soția bolnavului și a început să se roage cu lacrimi în ochi. Avionul a aterizat la Phoenix, moment în care inima bărbatului a început să bată din nou”, a scris Richard Gotti pe rețeaua de socializare, potrivit cbssports.com.

 

×
Subiecte în articol: avion pasager
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close