Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a căsătorit cu un bărbat cu 34 de ani mai tânăr. Dar ce a urmat s-a transformat în cel mai urât coșmar pentru ea: „Am crezut că m-a iubit cu adevărat!”

S-a căsătorit cu un bărbat cu 34 de ani mai tânăr. Dar ce a urmat s-a transformat în cel mai urât coșmar pentru ea: „Am crezut că m-a iubit cu adevărat!”

S-a căsătorit cu un bărbat cu 34 de ani mai tânăr. Dar ce a urmat s-a transformat în cel mai urât coșmar pentru ea: „Am crezut că m-a iubit cu adevărat!”
Sursa foto: Foto: Twitter
30 Noi 2018   •   18:16

S-a căsătorit cu un bărbat cu 34 de ani mai tânăr, dar ceea ce a urmat s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o femeie de 60 de ani.

Diane De Zoysa din Marea Britanie s-a îndrăgostit de un bărbat din Sri Lanka. Nu a stat pe gânduri și s-a mutat la el în Sri Lanka, după ce și-a vândut totul, inclusiv casa.

Doar că în scurt timp, femeia avea să înțeleagă adevărul, după ce a cheltuit 90.000 de lire sterline cu soțul și familia acestuia, adică toate economiile de-o viață.

După ce bărbatul a fost omorât, Diane a rămas blocată, fără niciun ban, în țara adoptivă. A reușit să se întoarcă acasă în cele din urmă.

„Am crezut că m-a iubit cu adevărat, dar în mod evident nu a făcut-o”, a spus Diane De Zoysa. „Toţi prietenii credeau că nu este o idee bună. Dar eu chiar îl iubeam şi credeam că mă iubea şi el şi voiam să le arăt (prietenilor – n.r.) că se înşală. (…) Nu am iubit niciodată pe nimeni aşa cum l-am iubit pe el. Era foarte afectuos cu mine. Era disperat ca eu să mă mut aici”, a mai adăugat femeia.

 

×
Subiecte în articol: sechestrata
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close